Overslaan naar inhoud

Gazpacho

Voorgerecht - 4 personen - 30 minuten


Ingrediënten

voor 4 personen

  • 2 sneetjes brood
  • 1 rode ui
  • 2 rode paprika’s
  • 2 tenen knoflook
  • 1 blikje tomaten van goede kwaliteit
  • 5 tomaten
  • 20 ml PuurOlijf Witte Balsamico / PuurOlijf Witte Balsamico Rosé
  • 30 ml PuurOlijf Umbrië olijfolie / PuurOlijf Umbrië Mono olijfolie / PuurOlijf Rode Peper olijfolie
  • 2 takjes verse munt (let op: bewaar 1 takje voor de garnering)


Bereidingswijze

Ontkorst de sneetjes brood en besprenkel ze met de witte balsamico. Laat het even intrekken.

Ontvel de tomaten.

Snijd de ui, paprika, ontvelde tomaten en de verse munt (bewaar 1 takje voor de garnering).

Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix tot een gladde soep.

Voeg water toe totdat de soep de gewenste dikte heeft.


Presentatie

Schenk de gazpacho in glaasjes en garneer met een blaadje verse munt.


Courgetterolletjes met Avocado, Tomaat en Ansjovis
Voorgerecht - 4 personen - 45 minuten