Ingrediënten
voor 4 personen
- 2 avocado’s
- 150 g rivierkreeftjes
- 150 g garnalen
- 50 g gerookte zalm
- 2 el Turkse yoghurt
- 30 ml PuurOlijf Citroen olijfolie / PuurOlijf Limoen olijfolie / PuurOlijf Umbrië olijfolie / PuurOlijf Umbrië Mono olijfolie
- 10 ml PuurOlijf Witte Balsamico / PuurOlijf Witte Balsamico Rosé
Bereidingswijze
Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de schil voorzichtig met een eetlepel.
Meng de garnalen en rivierkreeftjes met de Turkse yoghurt, een scheutje PuurOlijf Citroen olijfolie (2/3 deel) en PuurOlijf Witte Balsamico (1/3 deel). Breng het geheel op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat "5-kruidenpoeder" of verse dille toe.
Presentatie
Vul de avocadohelften met het garnalen- en rivierkreeftjesmengsel en garneer met een stukje gerookte zalm.