Ingrediënten
voor 4 personen
- 1 kg asperges
- 150 g blauwschimmelkaas
- 1 handje walnoten
- 2 peren
- PuurOlijf Bakolijfolie
- PuurOlijf Balsamico Serie 8, 10 of 15
Bereidingswijze
Voor dit gerecht zijn mini-asperges gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook gewone asperges nemen. Bekijk het recept 'Gegrilde asperges' voor de bereiding.
Bestrijk de mini-asperges met olijfolie en grill ze in een grillpan (je kunt ze ook wokken).
Schil de peren, snijd ze in stukjes en bak ze kort in een beetje bakolijfolie.
Presentatie
Verdeel de gegrilde asperges over de borden.
Verdeel de stukjes peer, de blauwschimmelkaas en de walnoten eroverheen.
Besprenkel het geheel met een beetje PuurOlijf Balsamico Serie 8, 10 of 15 voor een mooie smaakbalans.