Overslaan naar inhoud

Artisjokken Tapenade Carpaccio Heilbot en Serranoham

Voorgerecht - 4 personen - 20 minuten


Ingrediënten 

voor 4 personen

  • 7 artisjokkenharten
  • 200 g geitenkaas
  • 15 ml PuurOlijf Citroen olijfolie / PuurOlijf Limoen olijfolie
  • Zwarte peper, versgemalen
  • 1 grote teen knoflook
  • 30 ml PuurOlijf Witte Balsamico
  • 20 ml PuurOlijf Sinaasappel olijfolie
  • 2 plakjes carpaccio van gerookte heilbot
  • 1 plakje serranoham
  • Een handje rucola
  • Paar cherrytomaatjes en zongedroogde tomaten


Bereidingswijze  

Doe de artisjokkenharten, de geitenkaas, peper, knoflook en PuurOlijf Witte Balsamico en PuurOlijf Citroen in de keukenmachine en blend het tot een homogene massa.


Presentatie

Leg de heilbot en serranoham mooi op het bord. Plaats een beetje rucola in het midden.

Schep de tapenade eroverheen. Voeg de tomaatjes toe.

Sprenkel de PuurOlijf Sinaasappel olijfolie er tot slot overheen.


Koude Tomatensoep met Verse Geitenkaas
Voorgerecht - 4 personen - 30 minuten