Ingrediënten
voor 4 personen
- 7 artisjokkenharten
- 200 g geitenkaas
- 15 ml PuurOlijf Citroen olijfolie / PuurOlijf Limoen olijfolie
- Zwarte peper, versgemalen
- 1 grote teen knoflook
- 30 ml PuurOlijf Witte Balsamico
- 20 ml PuurOlijf Sinaasappel olijfolie
- 2 plakjes carpaccio van gerookte heilbot
- 1 plakje serranoham
- Een handje rucola
- Paar cherrytomaatjes en zongedroogde tomaten
Bereidingswijze
Doe de artisjokkenharten, de geitenkaas, peper, knoflook en PuurOlijf Witte Balsamico en PuurOlijf Citroen in de keukenmachine en blend het tot een homogene massa.
Presentatie
Leg de heilbot en serranoham mooi op het bord. Plaats een beetje rucola in het midden.
Schep de tapenade eroverheen. Voeg de tomaatjes toe.
Sprenkel de PuurOlijf Sinaasappel olijfolie er tot slot overheen.