Overslaan naar inhoud

Monchoutaart in een Glaasje

Nagerecht - 4 personen - 20 minuten


Ingrediënten

voor 4 personen

  • 8-10 Bastognekoekjes
  • 200 g Monchou
  • 100 ml room
  • 50 g suiker
  • PuurOlijf Limoen olijfolie / PuurOlijf Citroen olijfolie / 1 limoen
  • Munt of citroenmelisse
  • 4 glaasjes


Bereidingswijze

Haal de Monchou op tijd uit de koelkast zodat deze goed op temperatuur is.

Klop de room met de suiker stijf en spatel vervolgens de Monchou erdoorheen tot een glad mengsel.

Verkruimel de Bastognekoekjes in een keukenmachine tot fijne kruimels. Verdeel een laagje Bastognekoekjeskruimels over de bodem van elk glaasje.

Voeg een laagje van het room-Monchou mengsel toe.

Schenk een paar druppels PuurOlijf Limoen olijfolie.


Presentatie

Garneer met een blaadje munt of citroenmelisse.


Mangopuree van PuurOlijf Sinaasappel Olijfolie en Aardbei
Nagerecht - 4 personen - 10 minuten