Overslaan naar inhoud

Mangopuree van PuurOlijf Sinaasappel Olijfolie en Aardbei

Nagerecht - 4 personen - 10 minuten


Ingrediënten

voor 4 personen

  • 1 grote mango
  • 10-20 ml PuurOlijf Sinaasappel olijfolie
  • Bakje aardbeien


Bereidingswijze

Maak de mango schoon en haal het vruchtvlees uit de schil. Weeg het vruchtvlees (ongeveer 150-200 gram).

Voeg 10% van het gewicht van het mango-vruchtvlees aan PuurOlijf Umbrië Sinaasappel olijfolie toe. (Bijvoorbeeld, als het vruchtvlees 200 gram weegt, voeg dan 20 ml olijfolie toe). Let op: voeg niet te veel olijfolie toe. 

Meng het geheel met een staafmixer tot een gladde puree.

Was de aardbeien en snijd ze eventueel in kleine stukjes.


Presentatie

Verdeel de mangopuree over de glaasjes en voeg de aardbeien er bovenop toe.


Tip! Voeg chilivlokken en een fijngesneden ui toe aan de mangosaus voor een gezonde saus die perfect past bij de BBQ!


Warme Appelcrumble
Nagerecht - 4 personen - 45 minuten