Ingrediënten
voor 4 personen
- 3 rijpe avocado’s
- 1 limoen
- 1 rode ui
- 8 takjes koriander
- 2 Roma tomaten
- 1 teentje knoflook
- ½ rode peper / PuurOlijf Rode Peper olijfolie
- Scheutje PuurOlijf Umbrië olijfolie / PuurOlijf Umbrië Mono olijfolie
- Veldsla
- 1 rijpe mango
- PuurOlijf Witte Balsamico
- PuurOlijf Sinaasappel olijfolie
- 4 stukjes verse zalmfilet
- PuurOlijf Bakolijfolie Rode Peper
- Nacho-chips
Bereidingswijze
Guacamole
Prak de avocado’s met een stamper. Meng er limoensap, rode ui, koriander, Roma tomaten, knoflook en rode peper doorheen. Voeg een scheutje PuurOlijf Umbrië olijfolie toe.
Laat de guacamole bij voorkeur een uurtje in de koelkast rusten voor meer smaak.
Veldsla met mango
Snijd de mango in kleine blokjes en meng met de veldsla. Besprenkel de sla met een beetje PuurOlijf Witte Balsamico en PuurOlijf Sinaasappel olijfolie.
Gegrilde zalm
Wrijf de zalm in met PuurOlijf Bakolijfolie Rode Peper. Grill de zalm in een grillpan tot deze mooi gaar is.
Presentatie
Verdeel de guacamole, veldsla en zalm mooi over de borden. Serveer met knapperige nacho-chips.