Overslaan naar inhoud

Salade met Aardbei, Framboos en Bramen

Bijgerecht - 4 personen - 10 minuten


Ingrediënten

voor 4 personen

  • 1 bakje rucola
  • 10 aardbeien
  • 12 frambozen
  • 12 bramen
  • Handje ongezouten gemengde noten
  • 200 g geitenkaas in kleine blokjes
  • 10 ml PuurOlijf Witte Balsamico Framboos
  • 30 ml PuurOlijf Umbrië olijfolie / PuurOlijf Umbrië Mono olijfolie
  • Peper en zout


Bereidingswijze

Was de aardbeien, frambozen en bramen, en snijd ze in gelijke stukjes.

Maak een dressing door de PuurOlijf Umbrië olijfolie en PuurOlijf Witte Balsamico Framboos goed te mengen.

Verdeel de rucola over een schaal en besprenkel deze met de dressing.

Dresseer het fruit, de noten en de geitenkaas over de rucola.

Voeg eventueel peper en zout toe naar smaak.


Presentatie

Zie afbeelding.


Rauwe Bloemkool met Hazelnoten en Abrikoosjes
Bijgerecht - 4 personen - 10 minuten (+ 1 uur marineren)