Ingrediënten
voor 4 personen
- PuurOlijf Bakolijfolie / PuurOlijf Bakolijfolie Groene Kruiden
- PuurOlijf Witte Balsamico / PuurOlijf Witte Balsamico Rosé / PuurOlijf Witte Balsamico Knoflook / PuurOlijf Witte Balsamico Gember Citroen
- PuurOlijf Umbrië olijfolie / PuurOlijf Rozemarijn olijfolie / PuurOlijf Rode Peper olijfolie
- Bloemkool
- 50 g geschaafde amandelen
- Paar takjes platte
peterselie
Bereidingswijze
Snijd de peterselie fijn, rooster de amandelen lichtbruin en snijd de bloemkool in kleine stukjes.
Bak de bloemkool met een beetje PuurOlijf Bakolijfolie. Afblussen met een scheut PuurOlijf Witte Balsamico en goed omroeren.
Voeg de amandelen en peterselie toe en
op smaak brengen met je favoriete olijfolie,
peper en zout.
Presentatie
Schep de soep in voorverwarmde borden en bestrooi met een snufje oregano. Trancheer de ossenhaas in dunne plakjes en leg ze in de soep.
Garneer met fijngehakte bieslook en druppel er wat PuurOlijf Umbrië olijfolie overheen. En serveer met knapperig stokbrood.