Overslaan naar inhoud

Rauwe Bloemkool met Hazelnoten en Abrikoosjes

Bijgerecht - 4 personen - 10 minuten (+ 1 uur marineren)


Ingrediënten

voor 4 personen

  • 1 kleine bloemkool
  • 10-12 hazelnoten
  • 5 gedroogde abrikoosjes
  • 30 ml PuurOlijf Rozemarijn olijfolie / PuurOlijf Umbrië olijfolie
  • 10 ml PuurOlijf Witte Balsamico


Bereidingswijze

Snijd de bloemkool in kleine stukjes.

Maak een dressing van de PuurOlijf Rozemarijn olijfolie en PuurOlijf Witte Balsamico.

Giet de dressing over de bloemkool en schep goed om. Laat dit minimaal 1 uur marineren zodat de smaken goed intrekken.

Hak de hazelnoten grof.

Snijd de gedroogde abrikoosjes in kleine stukjes.

Voeg de hazelnoten en abrikoosjes toe aan de bloemkool, meng alles goed door elkaar.


Presentatie

Schep het geheel goed om en zet op tafel!


Maaltijdsalade Frambozen, Rode Biet, Geitenballen en Gerookte Kip
Bijgerecht - 2 personen - 20 minuten (+ 1 uur marineren)