Overslaan naar inhoud

Perensalade

Bijgerecht - 4 personen - 10 minuten


Ingrediënten

voor 4 personen

  • 1 zak rucola
  • 2 peren
  • Handvol amandelen
  • 40 g geraspte Parmezaanse kaas
  • PuurOlijf Umbrië olijfolie / PuurOlijf Umbrië Mono olijfolie
  • PuurOlijf Witte Balsamico / PuurOlijf Witte Balsamico Rosé


Bereidingswijze

Snijd de peer in dunne, brede repen.

Doe de rucola, peren en Parmezaanse kaas in een kom. Voeg een scheutje PuurOlijf Umbrië olijfolie en een scheutje PuurOlijf Witte Balsamico toe en hussel alles goed door elkaar.

Breng de salade op smaak met peper en zout.

Werk de salade af met de amandelen.


Presentatie

Zie afbeelding.


Koraal/Lace Tuiles
Bijgerecht - 4 personen - 30 minuten