Ingrediënten
voor 4 personen
- 500–600 g gemengde paddenstoelen (diverse soorten)
- 100 g gerookt buikspek
- 2 rode uien
- Bosje platte peterselie
- 30 ml PuurOlijf Balsamico serie 8 Vijgen / PuurOlijf Balsamico serie 8
- PuurOlijf Bakolijfolie / PuurOlijf Bakolijfolie Rode Peper / PuurOlijf Umbrië olijfolie / PuurOlijf Umbrië Mono olijfolie
- 2 varkenshaasjes
- Peper en zout of een porcini blokje
Bereidingswijze
Snijd het buikspek in kleine blokjes en bak deze in een beetje PuurOlijf Bakolijfolie.
Snijd de rode uien fijn en voeg deze toe aan de pan. Laat de uien zachtjes smoren totdat ze glazig worden.
Snijd de paddenstoelen in stukjes en voeg ze toe aan de pan. Bak ze mee en roer af en toe.
Blus het geheel af met PuurOlijf Balsamico serie 8 Vijgen en voeg de gesneden platte peterselie toe.
Breng op smaak met peper, zout of een porcini blokje.
Verhit een beetje PuurOlijf Bakolijfolie in een aparte pan en bak de varkenshaasjes tot de gewenste gaarheid.
Presentatie
Verdeel het vlees en de paddenstoelen over de voorverwarmde borden.