Ingrediënten
voor 4 personen
- 3 rijpe avocado’s
- Sap van 1 limoen
- 1 rode ui
- 8 takjes koriander
- 2 roma tomaten
- 1 teentje knoflook
- ½ rode peper (zonder zaadlijsten) of chilivlokken
- Scheutje PuurOlijf Umbrië olijfolie / Umbrië Umbrië Mono olijfolie / PuurOlijf Limoen olijfolie
Bereidingswijze
Prak of pureer de avocado’s in een kom.
Snijd de ui, koriander, tomaten, knoflook fijn.
Voeg dit, samen met het limoensap en wat peper, toe aan het avocadomengsel.
Meng alles goed door elkaar.
Breng op smaak met een scheutje PuurOlijf Umbrië olijfolie.
Tip! Laat het mengsel ongeveer een uur in de koelkast rusten zodat de smaken goed kunnen intrekken. Laat de avocadopit erin zitten. Dit helpt verkleuring van het mengsel te voorkomen.
Presentatie
Heerlijk met rauwe wortels, paprika, bleekselderij, komkommer, nacho’s.