Ingrediënten
voor 4 personen
- Bruin of wit brood
- PuurOlijf Umbrië olijfolie / PuurOlijf Umbrië Mono olijfolie / PuurOlijf Sinaasappel olijfolie / PuurOlijf Limoen olijfolie / PuurOlijf Citroen olijfolie / PuurOlijf Lente-ui olijfolie / PuurOlijf Knoflook olijfolie / PuurOlijf Rozemarijn olijfolie / PuurOlijf Basilicum olijfolie / PuurOlijf Rode Peper olijfolie / PuurOlijf Munt olijfolie / PuurOlijf Truffel olijfolie
- Zout of kruidenzout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160°C.
Snijd het brood in blokjes van de gewenste grootte.
Doe de PuurOlijf olijfolie samen met zout naar smaak in een kom. Voeg de broodblokjes toe en wentel ze goed door de PuurOlijf olijfolie, het liefst met je handen zodat elk stukje goed bedekt is.
Verspreid de broodblokjes over een bakplaat en bak ze 30 minuten op 160°C, of totdat ze goudbruin en krokant zijn.
Presentatie
Zie afbeelding.
Tip! Heerlijk als toevoeging aan een salade, soep of gewoon als snack bij de borrel.