Overslaan naar inhoud

Cocktail voor Zomerse Avonden

Bijgerecht - 4 personen - 10 minuten


Ingrediënten

voor 4 personen

  • 16 cl gin
  • 4 bollen citroenijs
  • 4 cl PuurOlijf Sinaasappel olijfolie
  • 2 cl PuurOlijf Witte Balsamico
  • 24 cl passievruchtensap
  • 4 olijven (ter garnering)
  • 4 takjes munt (ter garnering)


Heb je iets te vieren?

In de VS zien we steeds vaker cocktails met olijfolie. Bartenders zeggen dat olijfolie textuur toevoegt en de smaken van de cocktail intenser en langer houdbaar maakt. Voeg een beetje PuurOlijf Witte Balsamico toe voor een ware smaaksensatie!


Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten in een blender.


Presentatie

Giet de cocktail in 4 glazen en garneer elk glas met een takje munt en een olijf. Serveer eventueel met een rietje.


Gemarineerde Cipolle
Bijgerecht - 4 personen - 10 minuten (+ 1 uur marineren)