Umbrië (Naturel)
Olio Extra Vergine di Oliva
Afkomstig van eeuwenoude olijfbomen op de heuvels nabij de beroemde plaats Assisi, kleinschalig geproduceerd en is volledig puur, zonder bestrijdingsmiddelen of toevoegingen.
Eigenschappen
Kleur: Smaragdgroen
Olijfsoorten: Moraiolo, Frantoiano en Leccino
Karakter: Intens fruitig, lichte artisjoksmaak, maar wel een mooi bitter en pikant evenwicht en een zachte smaak.
Gebruik
Heerlijk bij: vis, vlees, salades, groentes, soep, pasta, quinoa, couscous, fruit, ijs en cake & natuurlijk bij brood.
Mooie combinatie met: alle balsamico’s van PuurOlijf.
250 ml, 500 ml

Umbrië Mono (Naturel)
Olio Extra Vergine di Oliva Monocultivar
Afkomstig van eeuwenoude olijfbomen op de heuvels nabij de beroemde plaats Assisi, wordt deze olijfolie kleinschalig geproduceerd en is volledig puur, zonder bestrijdingsmiddelen of toevoegingen. Van deze leverancier ontvangen we zelfs nog een handgeschreven factuur.
Eigenschappen
Kleur: Smaragdgroen
Olijfsoorten: Moraiolo (monocultivar)
Karakter: Intens fruitig, lichte artisjoksmaak, maar wel een mooi bitter en pikant
evenwicht en een zachte smaak.
Gebruik
Heerlijk bij: vis, vlees, salades, groentes, soep, pasta, quinoa, couscous, fruit, ijs en cake & natuurlijk bij brood.
Mooie combinatie met: alle balsamico’s van PuurOlijf.
250 ml, 500 ml, 3 ltr, 5 ltr
