Recepten

Tomatentappenade
PuurOlijf
Lucie Kuypers
  • Voorgerecht
4
4 gedroogde tomaten op olie, in fijne blokjes
3-4 trostomaten, in fijne blokjes
2 sjalotjes
3 eetlepels geroosterde pijnboompitten
3 takjes verse basilicum
½ eetlepel (grove mosterd)
35 ml PuurOlijf Umbrië -Mono of -Marken
10 ml PuurOlijf Witte Balsamico
Snijd de tomaten in kleine blokjes.
Meng de tomaten met elkaar, Snipper het sjalotje superfijn.
Meng olijfolie, witte balsamico, peper, zout en mosterd en voeg dit toe aan de tomaten met de sjalotjes en pijnboompitten.
Verwarm tot lauw en voeg dan de in stukjes getrokken basilicum toe.

Kerkstraat 16, Spaubeek
06 20 60 69 02  

©2024 PuurOlijf | Website door Futuron | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer