PuurOlijf Olijfolie:

Umbrië olijfoliën – “olijfolie van het huis”

De extra vergine olijfoliën importeren we rechtstreeks van kleine boeren. Mooi, puur en eerlijk, dus met een zeer lage zuurgraad. De olijven worden met de hand geplukt en binnen 8 uur geperst. Bovendien is deze olijfolie 100% Italiaans, onversneden, dat betekent dat er geen vermengingen zijn met andere oliën of olijfoliën.
De olijfbomen zijn eeuwenoud en staan op de heuvels in de omgeving van het beroemde Assisi.

Onze verkoop punten

Overzicht van onze verkooppunten.

Verkoop punten

PuurOlijf Umbrië Monocultivar
Olijfsoorten: Moraiolo
Bijzonderheden: Olijven zijn hand geplukt. Olijfbomen zijn eeuwenoud en staan op de heuvels nabij het beroemde Assisi. Zeer kleinschalige boer daarom is deze olijfolie niet biologisch gecertificeerd.
Kleur: smaragd groen
Karakter: Intens fruitig, artisjoksmaak. Krachtiger dan de PuurOlijf Umbrië.
Soort: Umbrië
Achtergrondinformatie: Zuurgraad<0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, onversneden. Te gebruiken bij oa. vis, vlees, salades, groentes, soep, pasta, quinoa, couscous, fruit, ijs en cake.
Heerlijk in combinatie met: PuurOlijf Witte Balsamico, PuurOlijf Witte Balsamico Framboos of PuurOlijf Balsamico S8/15.
Verkrijgbaar: 250ml & 500ml & 3ltr

PuurOlijf Umbrië
Olio Extra Vergine di Oliva
Olijfsoorten: Moraiolo, Frantoio en Leccino
Kleur: Smaragd groen
Karakter: Intens fruitig, lichte artisjoksmaak maar wel een mooi bitter en pikant evenwicht en een zachte smaak.
Soort: Umbrië
Achtergrondinformatie: Zuurgraad<0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, onversneden. Te gebruiken bij oa. vis, vlees, salades, groentes, soep, pasta, quinoa, couscous, fruit, ijs en cake.
Heerlijk in combinatie met: PuurOlijf Witte Balsamico, PuurOlijf Witte Balsamico Framboos of PuurOlijf Balsamico S8/15.
Verkrijgbaar: 250ml & 500ml

PuurOlijf Umbrië Sinaasappel
Olio Extra Vergine di Oliva “L’arancia”
Olijfsoorten: Moraiolo, Frantoiano en Leccino
Bijzonderheden: Zuurgraad<0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, onversneden.
Te gebruiken bij o.a. vis, vlees, salades, groentes, soep, pasta, quinoa, couscous, fruit, ijs en cake. Heerlijk in combinatie met PuurOlijf Witte Balsamico
Kleur: smaragd groen
Karakter: Intens fruitig, lichte artisjoksmaak maar wel een mooi bitter en pikant evenwicht.
Soort: Umbrië
Achtergrondinformatie: Olijfolie met biologische sinaasappel verkregen door koude persing, zonder toegevoegde aroma’s In de meeste oliën met een “smaakje” bevinden zich aroma’s. Deze olie is: Puur Sinaasappels en dat proef je!
‘Huwelijk van PuurOlijf” : PuurOlijf Sinaasappel & PuurOlijf Witte Balsamico
Verkrijgbaar: 250ml & 500ml

Reseller worden?

Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden om onze producten te verkopen.

Reseller informatie

PuurOlijf Umbrië Rode Peper
Olio Extra Vergine di Oliva “Peperoncino”
Olijfsoorten: Moraiolo, Frantoiano en Leccino.
Bijzonderheden: Zuurgraad<0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, onversneden.
Kleur: smaragd groen.
Karakter: Intens fruitig, pittig in een mooie balans.
Achtergrondinformatie: Olijfolie door koude persing, verse rode peper wordt na de persing toegevoegd na enige tijd worden de pepers er weer uitgehaald. Zonder toegevoegde aroma’s In de meeste oliën met een “smaakje” bevinden zich aroma’s. Deze olie is: Puur en pittig.
Te gebruiken bij o.a. pizza, soep, pittige salades, groenten.
Heerlijk in combinatie met PuurOlijf Witte Balsamico, Balsamico S8/15.
Verkrijgbaar: 250ml

PuurOlijf Umbrië Limoen
Olio Extra Vergine di Oliva “Lime”
Olijfsoorten: Moraiolo, Frantoiano en Leccino
Bijzonderheden: Olijfolie met verse limoen verkregen door koude persing, zonder toegevoegde aroma’s In de meeste oliën met een “smaakje” bevinden zich aroma’s. Deze olie is: Puur Limoen en dat proef je!
Kleur: smaragd groen
Karakter: Intens fruitig, lichte artisjoksmaak maar wel een mooi bitter en pikant evenwicht.
Achtergrondinformatie: Zuurgraad<0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, onversneden. Te gebruiken bij oa. vis, kip, salades, groentes, soep, pasta, quinoa, couscous, fruit en ijs.
Heerlijk in combinatie met: PuurOlijf Balsamico S8/15 of PuurOlijf Witte Balsamico
Verkrijgbaar: 250ml & 500ml

PuurOlijf Umbrië Citroen
Olijfsoorten: Moraiolo, Frantoiano en Leccino
Bijzonderheden: Olijfolie met biologische citroen verkregen door koude persing, zonder toegevoegde aroma’s In de meeste oliën met een “smaakje” bevinden zich aroma’s. Deze olie is: Puur Citroen en dat proef je!
Kleur: smaragd groen
Karakter: Intens fruitig, lichte artisjoksmaak maar wel een mooi bitter en pikant evenwicht.
Achtergrondinformatie: Zuurgraad<0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, onversneden. Te gebruiken bij oa. vis, kip, salades, groentes, soep, pasta, quinoa, couscous, fruit en ijs.
Heerlijk in combinatie met: PuurOlijf Balsamico S8/15 of PuurOlijf Witte Balsamico
Verkrijgbaar: 250ml

Contact

Wil je meer weten over ons, onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op

Contact

PuurOlijf Umbrië Rozemarijn
Olio Extra Vergine di Oliva “Rosmarino”
Olijfsoorten: Moraiolo, Frantoiano, Lecciono
Bijzonderheden: Olijfolie met Rozemarijn verkregen door koude persing, zonder toegevoegde aroma’s In de meeste oliën met een “smaakje” bevinden zich aroma’s. Deze olie is: Puur Rozemarijn en dat proef je!
Kleur: smaragdgroen
Karakter: Intens fruitig, lichte artisjoksmaak maar wel een mooi bitter en pikant evenwicht.
Soort: Umbrië
Achtergrondinformatie: Zuurgraad<0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, onversneden. Te gebruiken bij oa. vlees, salades, groentes, soep, pasta en aardappels.
Heerlijk in combinatie met: PuurOlijf Balsamico S8/15 of PuurOlijf Witte Balsamico
Verkrijgbaar: 250ml

PuurOlijf Bakolie
Bijzonderheden: PuurOlijf bakolijfolie wordt gemaakt van de resten olijvenpulp die overblijven na de 1e persing. Door middel van o.a. verhitting is een laatste, niet geringe hoeveelheid olie uit de olijven te winnen. Zeer geschikt om mee te bakken.
Het is een eerlijke olijfolie, niet te dure olie van de 2e persing.
Tip: bak een stukje vlees in deze olijfolie en na het bakken verwen je je vlees met bv. PuurOlijf Umbrië. Onze extra vergine olijfolie kun je warmen tot 150 graden C
Verkrijgbaar: 250ml & 500ml & 3ltr