Ingrediënten
- PuurOlijf Witte Balsamico, -Rosé, -Knoflook of Gember-citroen
- PuurOlijf Extra Vergine olijfolie uit Umbrië of- Rozemarijn
- PuurOlijf Bakolijfolie, -Groene Kruiden of –Rode Peper
- Bloemkool
- 50 gram geschaafde amandelen
- Paar takjes platte
peterselie
Bereidingswijze
Snijd de peterselie fijn, rooster de amandelen lichtbruin en snijd de bloemkool in kleine stukjes.
Bak de bloemkool met een beetje bakolijfolie. Afblussen met een scheut witte balsamico en goed omroeren.
Voeg de amandelen en peterselie toe en
op smaak brengen met je favoriete olijfolie,
peper en zout.
Presentatie
Schep de soep in een heet bord.
Strooi de oregano over de soep.
Trancheer de ossenhaas in dunne plakken
Strooi de bieslook over het geheel.
Druppel een beetje Extra Vergine olijfolie in de soep.
Serveer er stokbrood bij.